Knihkupectví U Rondlu

Všechny informace o

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 1./FORTUNA

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 1./FORTUNA

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 1./FORTUNA
Autor: Sedláčková
Nakladatel: Fortuna
EAN: 9788071689126
Žánr: Učebnice ZŠ a SŠ
Stav: Na dotaz
CENA: 179 Kč
Anotace

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.

Adresa

Porubská 1016/15
708 00 Ostrava-Poruba